Sebelum dan Selepas

Sebelum dan Selepas

Saturday, 21 November 2009

Acne Prone Skin Testimoni


Continue reading...

Saturday, 1 August 2009

Khas untuk yang bermasalah jerawat


Acne Prone Skin System


Salam semua,

Berita baik untuk mereka yang mempunyai jerawat...dan kulit yang berminyak teruk....
Korang kena cuba produk ini kerana ia berjaya menyelesaikan masalah kulit korang yang berjerawat dan juga berminyak...

Sangat bagus untuk mengecutkan jerawat dan ia buat kulit korang tak berminyak. Cuma perlu cuci muka dgn Clarifying Cleanser...yang mana gel pembersih ini akan singkirkan semua minyak dan kulit korang tak kan rasa kering dan tak sumbatkan pori2. So kulit korang akan rasa segar...

Pastu korang pakai dia punya Spot Solution. Ha...yang ni bagus untuk mengecutkan jerawat yang dah tumbuh dan menghalang dari wujudnya jerawat baru. Cepat meresap dan tak melekit...

Last sekali korang pakai Serum dia, Serum ni boleh tolong kawal minyak pastu dia akan kecilkan pori2 dan kurangkan kilat kat kulit muka....pakai semua semua ni 2 kali sehari tau....
dan sebagai tambahan, pakai lah pelembab yang sesuai untuk kulit berminyak yang mana korang boleh pakai untuk pastikan kulit korang sentiasa terhidrat....Nissa rekomen Formula 3 Moisturizer.

Memang fantastik giler produk ni....dalam masa 3 hari korang boleh nampak perubahan seperti jerawat kecut, kulit kurang minyak dan pori2 jadi kecil...

Sesuai untuk remaja perempuan dan lelaki, dan mereka yang sudah lama mengalami masalah jerawat....tapi bg yang teruk sangat, Nissa nasihatkan pergi jumpa pakar kulit dulu untuk dapatkan antibiotik sambil tu guna produk acne prone skin ni....antibiotik tu boleh matikan kuman....

Harganya satu set produk ni RM220.00. Tahan dalam 4-6 bulan...memang sangat berbaloi...
untuk khidmat nasihat dengan lebih lanjut, kenalah buat appointment....selalunya Nissa bagi korang rasa dulu baru tahu macamana dia bertindak kat kulit korang...lagi puas hati...

ok...itu saja nak share kali ini...nanti Nissa share tentang produk lain plak....

Assalammualaikum...
Continue reading...

Wednesday, 1 July 2009

Hilangkan masalah bibir yang selalu kering dan kusam


RM80.00 satu set

Ramai di kalangan kita selalu mengalami bibir kering, kusam dan kehitaman. Biasanya bibir kering mungkin kerana kekurangan air dalam badan. Bibir kusam pula kerana merokok, atau pemakaian lipstick yang mempunyai pigment yang tinggi atau di panggil 'LEAD'.

Kepada kaum wanita kalau nak beli lipstick, selidik dulu samada lipstick tu long wearing ke tak...
Selalunya yang long wearing lagi merosakkan bibir anda...dan yang jenis murah pun sama juga...tapi jangan terkejut kerana ada juga lipstick berjenama terkenal boleh merosakkan bibir anda kerana kandungan lead tersebut.

Rata-rata kebanyakkan wanita apabila ditanya jenama lipstick mereka dan selalunya jawapan yang diterima ialah jenama yang murah-murah dan macam-macam lagi dan yang pastinya mereka akan mengalami masalah-masalah yang saya nyatakan di atas.

Wanita tidak sedar yang apa saja lipstick yang dioles di bibir itu boleh mendatangkan bahaya dan keburukkan akibat bahan yang terkandung di dalam sebatang lipstick itu.

Saya sendiri pernah mengalami kerosakkan bibir yang teruk sehingga tidak boleh bercakap, ketawa, makan dan minum. Rasa terseksa menanggung bibir yang keras berkuping dan bibir juga terasa tebal seolah-olah terdapat satu selaput yang kering tapi tidak boleh dibuang. Telah bermacam-macam lip balm dibeli namun tiada hasilnya. Hampir 2 bulan menanggung kesakitan itu. Memang perit!

Oleh itu saya ingin berkongsi produk bibir ajaib yang saya rasa telah membantu ramai orang dalam mendapatkan bibir yang lembab, cantik dan menarik. Tak kira lelaki atau wanita semua boleh menggunakannya.

Produk ini didatangkan sepasang iaitu Satin Lips Lip Mask dan juga Satin Lips Lip Balm. Caranya hilangkan kulit kering atau kusam di atas permukaan bibir anda dengan meletakkan sedikit sahaja di hujung jari manis anda dan oleskan ke bibir, biarkan selama 1-2 minit, kemudian gosokkan sehingga keluar lapisan kulit kering jika ada, bersihkan dan keringkan dan oleskan pula Lip Balm bagi melindungi bibir tersebut. Amat mudah dan tak sampai 5 minit untuk mendapatkan rawatan bibir yang cepat.

Hasilnya bibir menjadi kemerahan, dan nampak lebih tegang serta lembut dan halus. Tak percaya kena cuba dulu baru tahu.

Pemakaiannya hanya sekali seminggu untuk Lip Mask dan untuk hariannya bolehlah memakai Lip Balm sebelum memakai Lipstick. Bagi kaum lelaki cukup dengan memakai sedikit sahaja lip balm untuk perlindungan kulit bibir tersebut.

Kalau nak cuba secara percuma, boleh buat appointment dengan Nissa. Nissa sedia memberi tunjuk ajar dan berkongsi tentang kebaikan produk yang telah Nissa cuba.....

Sekian dulu sehingga di lain waktu....
Continue reading...

Thursday, 4 June 2009



Discover how to turn products women love into extra income


Your future is a world of opportunity! It's bright in colors women crave. It's clearly beautiful with super effective skin care. Now is the perfect time to turn so many Mary Kay must-haves into extra income. Here are just come of the perks you can experience:

+ Earn 40% on everything you sell
+ Work full or part time based on your needs
+ Be your own boss
+ Get the education you need to be successful

Get started today!
For only RM180.00 as a business start-up investment, you'll receive a Starter Kit worth RM520.00 which includes:



* retail-sized products
* product samplers
* educational materials
* accessories to help you hold parties and appointments
* one professional tote bag to carry your supplies and products to appointments

THE BEST VALUE
Today's challenging economic climate has everyone taking a second look at their incomes. When you start a Mary Kay business, you can earn income right away.




There's never been a better time to start a Mary Kay business.
Continue reading...

Direct Sales (like Mary Kay) offer recession-proof jobs


PICK A REPUTABLE COMPANY

What to look for in a company if you are considering direct selling:

*Getting started should not require a significant upfront investment.
While you may need to purchase a starter kit or training materials,
the cost should not put you in financial jeopardy.

*You should have the option to sell back unsold products if you quit.
Businesses belonging to the Direct Selling Association are required
to "buy back" unsold merchandise you bought
in the previous year at 90% of what you paid.

*You should make money from your sales to consumers.
Recruiting other sellers should not be the basis."

*The product or service should be something you would use
even if you were not selling it.


Kenapa wanita harus memilih Mary Kay sebagai satu bisnes atau menjadi pelanggan?

1. Sebuah syarikat yang boleh anda percayai, satu produk yang boleh anda yakini.

Jaminan Produk Mary Kay ialah satu bukti kepada kualiti tinggi semua produk Mary Kay. Ia dicipta begitu rupa supaya anda boleh berasa yakin bahawa produk yang anda beli ini adalah antara yang terbaik di pasaran. Mary Kay komited untuk menawarkan produk berkualiti tinggi yang akan memuaskan permintaan setiap wanita hari ini!

2.Keselamatan Produk adalah keutamaan Mary Kay.

Bertahun-tahun, Mary Inc. membelanjakan jutaan dolar untuk menjalankan lebih daripada 300,000 ujian bagi memastikan bahawa setiap produk Mary Kay memenuhi piawaian tertinggi dari segi keselamatan, kualiti dan prestasi.

3. Pakar-pakar sains menilai satu ramuan dan setiap produk akhir.

Semua ujian yang ketat, pengujian semula, dijalankan atau diselia oleh ahli-ahli Makmal Penyelidikan & Pembangunan Mary Kay, termasuk ahli-ahli sains berkelulusan Ph.D dan ijazah lanjutan yang lain dalam bidang toksikologi, farmakologi, mikrobiologi, kimia dan biokimia.

4. Setiap keputusan produk adalah berdasarkan fakta saintifik, bukan pandangan.

Mary Kay Inc. bersandar pada bukti penyelidikan saintifik, yang menggunakan teknologi paling maju yang boleh didapati, dan Mary Kay tidak akan menggunakan sebarang ramuan sehingga ujian kami telah membuktikan ia selamat dan berkesan digunakan.

5. Pakar-pakar dermatologi dan perubatan lain yang disahkan Lembaga Bebas memainkan peranan yang amat penting dalam pengujian produk.

Ujian klinikal dijalankan di makmal bebas di mana sukarelawan menggunakan produk Mary Kay di bawah penyeliaan dan penilaian ketat oleh satu lembaga pakar dermatologi dan oftalmologi yang sah. Mary Kay Inc. juga menjalankan ujian makmal secara ekstensif untuk menentang kerengsaan dan alergi kulit serta menggunakan kaedah yang tercanggih untuk menilai semua produk yang akan digunakan di bahagian mata.

6. Semua produk penjagaan kulit dan kosmetik dikawal oleh pihak berkuasa kesihatan dan keselamatan kerajaan.

Sebelum sebarang produk dibenarkan di pasaran, ia mesti lulus keperluan keselamatan kerajaan yang ketat. Sebagai soal prinsip, Mary Kay Inc. sentiasa mematuhi apa yang diperlukan oleh undang-undang apabila ia berkaitan dengan keselamatan produk.

7. Mary Kay Inc. tidak menjalankan ujian haiwan.

Mary Kay Inc. tidak pernah menjalankan, atau meminta bagi pihaknya untuk menjalankan sebarang ujian produk atau ramuannya pada binatang dan telah beresumpah tidak akan melakukannya pada masa akan datang.

8. Jaminan Kepuasan

Jika atas sebarang alasan anda tidak berpuashati sepenuhnya dengan mana-mana produk Mary Kay, ia akan digantikan tanpa bayaran, tukar ganti atau harga beli penuh dikembalikan berikutan barang belian itu dikembalikan kepada Perunding Kecantikan Bebas Mary Kay yang sah atau jika tidak aktif lagi, kepada syarikat beserta bukti pembelian.





Continue reading...

Anti Penuaan

Produk Anti Penuaan yang begitu menakjubkan. Ia telah terbukti berjaya mengatasi masalah penuaan pada kulit dengan melambatkan proses penuaan itu sendiri.

Ramai di kalangan kita terutama wanita amat menitik beratkan soal awet muda dan mengekalkan keremajaan kulit dan inilah jawapan kepada masalah kulit menjadi cepat berkedut sebelum usia.

Memang tidak dapat kita menolak ketentuan Maha Pencipta setiap yang muda pasti akan tua...kita hanya menjaga dan memelihara agar kulit sentiasa sihat dan bersesuaian dengan umur kita...

Kadang-kadang umur muda baru 25 tahun tapi sudah nampak macam 35 tahun. Kita boleh mengekalkan kolagen yang terdapat di dalam kulit kita dengan mengamalkan penjagaan kulit yang betul mengikut jenis kulit kita sendiri.

Dengan produk anti penuaan anda tak perlu buat face lifting, suntik kolagen dan lain lain kerana produk anti penuaan sudah cukup memberi manfaat kepada kulit anda.

Buat permulaan cukup sekadar anda mengamalkan basic iaitu Pencuci 3 dalam 1, Pelembab, dan juga foundation yang bersesuaian...harga basic hanya RM280.00 yang mana mampu bertahan sehingga 4-6 bulan.

Kemudian anda boleh menambah satu demi satu produk untuk menambahbaikkan proses keremajaan kulit anda. Anda boleh menambah Day Solution SPF 25 dan Night Solution pada bulan berikutnya dengan hanya RM150.00 setiap satu botol.

Amat berbaloi jika anda mengikut nasihat kami sebagai perunding kecantikkan anda. Kami akan memberi bantuan khidmat nasihat mengikut keperluan kulit anda dan juga budget anda.

Untuk mendapatkan kulit yang halus umpama kulit bayi pula, anda boleh mengamalkan pemakaian Microdermabrasion Set yang memberi hasil serta merta pada kulit anda. Disamping menghaluskan pori-pori kulit, ia akan memberi rasa yang begitu lembut, licin dan halus pada permukaan kulit anda. Harga satu set hanya RM320.00. Hanya pakai 2-3 kali seminggu sahaja. Ia lebih kepada vitamin tambahan untuk kulit agar lebih muda dan berseri.

Untuk menambahkan keanjalan kulit pula, Replenishing Serum +C adalah jawapan untuk kulit yang nampak anjal, gebu dan berseri. Dengan pemakaian selama sebulan, anda pasti teruja dengan hasilnya. Kulit nampak lebih serata dan cerah dan tompok tompok hitam mula berkurangan. Kalau dipakai berterusan lebih baik hasilnya. Diperbuat daripada ekstrak ekstrak tumbuhan yang kaya dan tinggi dengan kandungan Vitamin C. Harga sekotak ialah RM480.00

Produk anti penuaan ini juga mempunyai produk untuk mata yang mana dapat merawat keletihan mata dan juga mengurangkan lebam dan bengkak bawah mata. Terdapat dalam bentuk gel, Soothing Eye Gel (RM75), Age Fighting Eye Cream(RM125) yang ringan, dan juga Eye Firming Cream(RM150) yang lebih likat untuk menghalang kedutan bawah mata. Juga terdapat Eye Revitalizer(RM150) yang halus dalam bentuk roll on. Mudah untuk memakainya. Rujuk pada Perunding Kecantikan untuk setiap masalah mata yang anda hadapi. Pasti beliau akan mencadangkan produk yang bersesuaian dengan masalah anda.

Banyak lagi yang ingin dikongsikan....tapi cukup dulu setakat ini...sehingga di lain masa...

Cubalah dan anda akan jatuh cinta dengan nya...!!!

Salam Sayang, Nissa.




Maybank Acct No.:162254707263

Maybank Acct No.:162254707263
Sila klik untuk pembayaran secara online

CIMB Acct No.:12410001317208

CIMB Acct No.:12410001317208
Sila klik di sini untuk pembayaran online

Penghantaran Kurier melalui

TV Commercial

Loading...

Followers

Search This Blog

 

Blog Chantekbling2 Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada